Airconditioning Amersfoort
 

Airco Amersfoort

Bent u benieuwd welke voordelen een airco in Amersfoort voor u in petto heeft? Of is uw airconditioning aan vervanging toe? Neem dan contact op met de specialisten van Airco Pro.

Start gratis offerteaanvraag!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over alle soorten systemen die er maar te krijgen zijn. Wij zorgen voor een goed klimaat bij u in huis! Waar wacht u nog op?

Airco installatie Amersfoort

Airco Pro helpt met de airco installatie in Amersfoort voor uw woning. Door het plaatsen van een airco houdt u niet alleen uw luchtvochtigheid gehalte op peil maar door de aangename temperatuur in huis zorgt de airco ook voor wooncomfort.  

Mobiele airco Amersfoort

Naast vaste airconditioning verzorgen wij ook mobiele systemen. Het voordeel van een mobiele airco in Amersfoort is dat u op elke gewenste plek in uw woning het gewenste klimaat kunt verzorgen. Heel handig als u in verschillende ruimtes op andere momenten airconditioning nodig heeft!  

Reparatie en onderhoud

Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw systeem, is het mogelijk om direct bij de installatie een onderhoudscontract af te sluiten. Dit houdt in dat wij vervolgens periodiek bij u langs komen in Amersfoort om uw apparaat te controleren. Mocht de airco dan toch gerepareerd moeten worden dan wordt dit in een handomdraai gedaan door een van onze specialisten.

Onze installateurs uit Amersfoort hebben allemaal een uitgebreide kennis en een ruime hoeveelheid aan ervaring. Mocht u onverwachts te maken hebben met een defecte airco in uw woning? Trek dan aan de bel en reparatie is onderweg!  

Luchtvochtigheid

Een goede luchtvochtigheid in huis is belangrijk. Door een airconditioning te plaatsten bij u thuis kunt u hier voor zorgen. Zo’n apparaat zorgt er namelijk voor dat de lucht niet te klam maar ook niet te droog is.

Het perfecte luchtvochtigheidgehalte bevindt zich tussen de 40% en de 60%. Een airconditioning zorgt er voor dat het vochtgehalte in uw lucht hier tussen zit.  

Werkklimaat

Als u aan het werk bent is niks zo fijn om lekker door te kunnen werken zonder enige afleiding. Hier voor moet u zich goed kunnen concentreren, een aangenaam klimaat helpt u hierbij. Een airconditioning zorgt voor de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. Dit komt uw productiviteit ten goede.  

Airco in Amersfoort? Vergelijk gratis offertes!

Wenst u advies of een offerte op maat gemaakt voor uw airco in Amersfoort? Vul dan zo specifiek mogelijk het offerteformulier in. Hoe meer details wij weten, hoe nauwkeuriger wij de offerte kunnen opstellen.

Zo kunt u op uw gemak kijken hoeveel de installatie of reparatie van uw airco gaat kosten. Ook voor advies of meer informatie bent u bij ons in Amersfoort aan het juiste adres.

De Haas Airco techniek lid Uneto VNI