Mobiele airco of airconditioning

Mobiele airco

Naast reguliere airconditioning bestaat er ook mobiele variant. Dit systeem is een airco op wielen waardoor u deze door het hele huis kunt verplaatsen. Zo kunt u deze altijd meenemen naar de ruimte die luchtregulatie nodig heeft. Ideaal!

Start gratis offerteaanvraag!

Vergelijk diverse offertes

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Via het contactformulier vraagt u vrijblijvend diverse offertes aan. Het is aan u om de aanbiedingen te vergelijken. De installateurs overtuigen u graag met een goed aanbod. Zit er geen geschikte aanbieding tussen? Geen probleem, uw aanvraag is zonder enige verplichting.  

Waarom mobiele airconditioning?

In de zomer is het vaak lastig om de warmte buiten te houden. De zon schijnt naar binnen en de ramen openzetten heeft geen zin omdat de buitentemperatuur net zo hoog is als binnen. In zo’n geval is een verplaatsbare airco erg handig. Deze zorgt voor verkoeling in huis. Doordat u de airconditioning kunt verplaatsen, verkoelt u alleen de ruimte die dat nodig heeft.  

Voor- en nadelen

Wanneer u behoefte heeft aan airconditioning in huis maar een regulier systeem te duur vindt, dan is de mobiele airco de oplossing voor u. De aanschafprijs ligt relatief laag. Daarentegen ligt het energieverbruik hoog. Een ander nadeel is dat de mobiele airco alleen kan worden gebruikt voor verkoeling in kleinere ruimtes en redelijk wat geluid produceert. Echter, wilt u uw slaapkamer in de zomer koelen voordat u gaat slapen? Dan is een mobiele airconditioning een goed systeem!  

Informatie

Wilt u meer informatie over dit systeem of wenst u een prijsopgave voor uw situatie? Neem dan telefonisch contact met ons op of bericht ons via het contactformulier. Vermeldt hier uw wensen zo specifiek mogelijk, zodat wij u een offerte op maat kunnen bieden.

De Haas Airco techniek lid Uneto VNI