Airco onderhoud voorkom problemen

Onderhoud

Om langer van uw airconditioning te genieten, is het onderhoud erg belangrijk. Daarom is het verstandig om deze zo nu en dan te laten controleren. U weet dan zeker dat de airco naar behoren werkt en minder snel kapot gaat. Bij een onderhoudsbeurt wordt er op verschillende aspecten gelet.

Start gratis offerteaanvraag!  

Vergelijk diverse offertes

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Via het contactformulier vraagt u vrijblijvend diverse offertes aan. Het is aan u om de aanbiedingen te vergelijken. De installateurs overtuigen u graag met een goed aanbod. Zit er geen geschikte aanbieding tussen? Geen probleem, uw aanvraag is zonder enige verplichting.  

Onderhoudsbeurt

Wanneer de airco wordt nagekeken door een professionele installateur, zal hij op diverse zaken controleren. Zo wordt er gekeken of er sprake is van een lek in de airco en of de lucht nog goed naar buiten kan stromen. Tevens wordt de systeembeveiliging gecontroleerd. Daarnaast wordt de condensafvoer gecheckt om te voorkomen dat er bacteriën kunnen ontstaan. De airco zal ook worden schoongemaakt, zodat de aircoverdamper weer vrij van vuil is.  

Onderhoudscontract

U doet er verstandig aan om bij de installatie meteen te kiezen voor een onderhoudscontract. Dit houdt in dat de installateur één keer per jaar bij u langs komt om het onderhoud uit te voeren. U weet precies wat u op jaarbasis kwijt bent aan onderhoud en u voorkomt hiermee dat u airco gebreken zal gaan vertonen. Zo heeft u langer plezier van goede luchtregulatie in huis!  

Informatie aanvragen

Beschikt u over een airco systeem of heeft u er onlangs één laten plaatsen en overweegt u het onderhoud periodiek te laten uitvoeren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vermeldt zo specifiek mogelijk uw situatie en stuur deze door via het contactformulier. U ontvangt dan een op maat gemaakte offerte.

De Haas Airco techniek lid Uneto VNI